HYPNOCHIC - Producent van elegante Sieraden & Toebehoren

VERZAMELINGEN

Uitnodiging aan de HYPNOCHIC-zomerreisEen vrijheidslucht blaast in de verzameling lente- 2015 van HYPNOCHIC. Een inspiratie Etnic Elegant gebaad door de zon van de zomer.

Au cou le sautoir a toujours la cote ! Savants mélanges de perles, pierres brutes et naturelles montés sur chaines cloutées, chaines dentelle ou fil tressé. On les accumule car ils dansent avec chacun de nos mouvements et sont tout simplement parfaits pour rendre n’importe quelle tenue élégante.

Genoteerd nauwsluitende halskettingen, doet plastron zijn grote terugkeer. Ontwricht het beëindigde bezielde gordijn van eind schakels met kleurrijke parels en spijkers voor een.

Aan de polsgewrichten laten de armbanden joncs ons kraken. Ruwe stenen op geel of roze messing elektriseren de minimale gang van dit sieraad. Hij draagt zich alleen of versierd van armbanden grigri Bohemen voor een toets van licht en sierlijkheid.

Men bekleedt de XXL-oren van gespen. Gebonkte ringen, kandelaars, massa ketens die met parels worden bezaaid, gebladerte, in doré, roze messing of in geld. De XXL-gesp is in vol revival voor een look geest Elegante Hippie goed in de lucht van de tijd.


WIE ZIJN WIJ ?

HET MERK HYPNOCHICDe verzameling van sieraden werd op de markt in 2006 gelanceerd.Het merk is energiek en jong. Met twee verzamelingen per jaar stelt zij de vrouwen aangename, vrouwelijke, sierlijke toebehoren en modieus tegen toegankelijke prijzen voor. De meer en meer vrouwen kopen immers elk seizoen van basisvêtemetns, die zij elke keer aan dag met toebehoren, teneinde juist zetten om elke keer verschillend te lijken, dezelfde kleding dragend. En bij die kan men beter shopping voor doen gaan toebehoren dat bij Hypnochic?Het vrolijke merk van toebehoren en sieraden toont, seizoen na seizoen, een rijke verzameling van namaakbijouterie, die over de hele wereld zijn inspiratie vindt: ringen, ketens, hangertjes, armbanden,… erg om aan een vrouw zijn dag en het te laten vergeten, voor alle leeftijden, alle stijlen van kleding en alle begrotingen.
Aanwezig aan de BIJORHCA-salon

Aanwezig aan de BIJORHCA-salon van 23.01 tot 26.01.2015

De STAND :C88